Om mig

Foto: Unn Tiba

Om Blodsarvet recension av #systrarnaboktokiga

”En bok som verkligen gav mig en tankeställare om vad en människa egentligen är kapabel till. Handlingen var spännande och gripande och välskriven. Lagom långa kapitel, kanske något för korta. Språket är enkelt och välskrivet. Intressanta karaktärer som man fick känna på djupet och vart nyfiken på. Slutet var väldigt spännande och bra. Boken får 5/5 utav mig.”

Om Savior recension av #Enkoppoenbok

”Det här är en riktigt, riktigt bra uppföljare, ett par snäpp bättre än Blodsarvet. Spänningen infinner sig på första sidan och håller sig boken igenom. Boken har ett högt driv tack vare sin story och sina intressanta karaktärer. Romanens korta kapitel gör den till en utmärkt ”bara-ett-kapitel-till” bok. Och såna böcker gillar jag skarpt. Savior får 4 kaffekoppar + en rejäl påtår. Läs den men läs Blodsarvet först ifall du inte redan gjort det.”

Om Blodsarvet recension av #Enkoppoenbok

”Det var farligt nära att jag gav upp den här boken när jag bara läst några sidor. För det som utspelar sig på sid 15 är så vidrigt, så vedervärdigt att jag ville slippa läsa. Jag blev arg. Varför ska man skriva nåt sådant? När jag samlat mig bestämde jag mig för att läsa vidare och stänga av mina känslor en stund för att kunna fortsätta. Det finns såklart en anledning till att det vidriga står där, den händelsen ligger till grund för bokens story. Jag är glad att jag läste vidare för det är en bra bok. Annika Liedgren har skrivit en oerhört spännande bladvändare. Blodsarvet får 4 kaffekoppar. Läs, men var beredd på vedervärdiga grymheter i början av boken.”

Om Savior recension av #Sandras_bokinspo

”Jag måste säga att den andra boken överraskade mig mig positivt, jag gillade första delen Blodsarvet-men nu i den andra delen ser man hur mycket Annika har utvecklats som författare! Bokens handling och hur allt vävs samman. Jag plöjde igenom boken fort, ruskigt spännande direkt från kapitel 1. Betyg 3++”

%d bloggare gillar detta: